سال 1404 - سرمایه گذاری برای تولید
امروز سه شنبه ، 1404/09/25
تماس با ما
هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه
ارتقای وضعیت تغذیه‌ای و بهبود الگوی مصرف مواد غذایی در جامعه، با تأکید بر پیشگیری از سوءتغذیه، چاقی و بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با تغذیه، به منظور حفظ و ارتقای سلامت همه گروه‌های سنی جامعه.
شرح وظایف واحد بهبود تغذیه جامعه
طراحی، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مداخله‌ای برای کاهش سوءتغذیه در گروه‌های مختلف خصوصاً کودکان زیر 6 سال
کنترل، پیشگیری و حذف اختلالات ناشی از کمبود ید
کنترل و پیشگیری کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از آن
کنترل و پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها
تغذیه مناسب زنان باردار، مادران شیرده، سالمندان، کودکان و نوجوانان
مدیریت تغذیه در بلایا
گردآوری آمار و اطلاعات مربوط به تغذیه کشور و استان و بررسی علل بروز سوءتغذیه خانوارها و تعیین الگوی تغذیه‌ای
برنامه‌ریزی برای افزایش آگاهی و مهارت پرسنل ارائه‌دهنده خدمت در سطوح محیطی
برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های آموزشی از طریق رسانه‌های عمومی جهت ارتقاء دانش تغذیه جامعه
جلب همکاری‌های درون‌بخشی جهت حمایت از واحدهای مختلف در پیشبرد برنامه‌های تغذیه‌ای
جلب همکاری‌های بین‌بخشی برای تبیین اهمیت تغذیه و جلوگیری از عوارض سوءتغذیه در گروه‌های در معرض خطر
تهیه مطالب آموزشی تغذیه‌ای برای پرسنل و عموم جامعه
برآورد نیازها و پیگیری رفع کمبودهای تجهیزات تغذیه‌ای (پایش رشد کودکان، مکمل‌ها و...)
پیگیری جذب اعتبار برای اجرای برنامه‌های تغذیه
نظارت بر روند اجرای برنامه‌ها از طریق پایش و ارزشیابی
تهیه برنامه و عملکرد سالانه برنامه‌های تغذیه