وظایف رئیس گروه تغذیه
کاهش سوءتغذیه، کنترل کمبود ید، پیشگیری از کمبود آهن و ریزمغذیها، تغذیه مناسب گروههای خاص، و مدیریت تغذیه در بلایا.
گردآوری آمار ملی و استانی، تحلیل علل بروز سوءتغذیه، و تعیین الگوی تغذیهای جهت استفاده در برنامهریزی.
برنامهریزی جهت آموزش و توانمندسازی ارائهدهندگان خدمات تغذیه در سطوح محیطی.
برنامهریزی و اجرای آموزش تغذیه از طریق رسانهها به منظور ارتقای دانش تغذیه جامعه.
جلب حمایت واحدهای سازمان جهت پیشبرد برنامههای بهبود تغذیه و سلامت.
توجیه اهمیت تغذیه در سلامت و جلوگیری از عوارض سوءتغذیه در گروههای در معرض خطر.
تهیه مطالب آموزشی تغذیهای برای پرسنل و عموم جامعه.
برآورد نیازها و پیگیری رفع کمبودها از جمله تجهیزات پایش رشد و مکملهایی مانند آهن و ید.
فعالیت برای تأمین منابع مالی مورد نیاز اجرای برنامههای تغذیه.
پایش مستمر اجرای برنامهها و انجام ارزشیابی دورهای.
تهیه برنامه و عملکرد سالانه برنامههای تغذیه.