- صفحه اصلی
- معرفی معاونت
- حوزه معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان
- حوزه معاونت فنی مرکز بهداشت استان
- شبکه های بهداشت
- ویدئوهای آموزشی
- مدیریت سلامت محیط و کار
- آموزش اصول بازرسی
- آموزش نمونه برداری آب شرب
- آموزش نمونه برداری آب استخر های شنا
- انجام کلرسنجی آب شرب
- آموزش کار با دستگاه های پرتابل بازرسی
- آموزش نمونه برداری مواد غذایی
- آموزش نمونه برداری فاضلاب
- آموزش ارزیابی صدا
- آموزش ارزیابی ارتعاش
- آموزش ارزیابی درخشندگی
- آموزش ارزیابی ارگونومی
- آموزش ارزیابی استرس حرارتی
- آموزش ارزیابی روشنایی
- مدیریت سلامت محیط و کار
- آموزش اصول بازرسی
- آموزش نمونه برداری آب شرب
- آموزش نمونه برداری آب استخر های شنا
- انجام کلرسنجی آب شرب
- آموزش کار با دستگاه های پرتابل بازرسی
- آموزش نمونه برداری مواد غذایی
- آموزش نمونه برداری فاضلاب
- آموزش ارزیابی صدا
- آموزش ارزیابی ارتعاش
- آموزش ارزیابی درخشندگی
- آموزش ارزیابی ارگونومی
- آموزش ارزیابی استرس حرارتی
- آموزش ارزیابی روشنایی
- مدیریت سلامت محیط و کار
کارکنان1
کارکنان:
علی آبشنگ
کارشناس ارشد بهداشت محیط
شرح وظایف:
برنامه ریز مغذی ها و مکمل یاری گروه های سنی
پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید
اجرای برنامه های ویژه مناسبت ها
برنامه آموزش تغذیه زنان روستایی و عشایر
اجرای برنامه بسته امنیت غذایی
موسی گودرزی
کارشناس علوم تغذیه
شرح وظایف:
برنامه بهبود تغذیه مادران باردار و شیرده(برنامه های حمایتی)
بهبود تغذیه کودکان زیر 5سال
کاهش اضافه وزن وچاقی کودکان
بررسی عملکرد کارشناسان در سامانه سیب
پایش ونظارت خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت
تلفن تماس:33335069-074