دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان کهگیلویه و بویراحمد

چهارشنبه ٢٥ مهر ١٣٩٧
اخبار
نقشه سایت وب سایت قبلی
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
لینک های مفید
میزان رضایت شما از خدمات مراکز بهداشت چه میزان است؟

عالی
خوب
ضعیف



  چاپ        ارسال به دوست

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان:

توصیه های غذایی لازم در ایام نوروز/در ایام نوروز مصرف بیش از حد میوه جات توصیه نمی شود/مصرف غذاهای آماده احتمال ایجاد مسمومیت های غذایی را در افراد فزونی می بخشد

 

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در ایام نوروز به علت افزایش مسافرت ها، مصرف غذاهای آماده بین راهی افزایش و غذاهاید تازه و خانگی کاهش می یابد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان؛ فرشته بوستانی با بیان اینکه روند افزایشی مصرف غذاهای آماده احتمال ایجاد مسمومیت های غذایی را در افراد فزونی می بخشد، افزود: در این ایام مصرف شیرینی، آجیل و تنقلات نیز جای خود را به وعده های اصلی می دهند.

وی ادامه داد: مصرف غذاهای چرب، شیرین و نمکی خوشمزه، نوشابه های گازدار و تنقلات افزایش چشم گیری داشته و سلامت افراد به ویژه افراد دارای اضافه وزن، چاقی، دیابت و فشارخون را با تهدید مواجه می کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه در ایام نوروز مصرف بیش از حد میوه جات نیز توصیه نمی شود، ابراز داشت: اگرچه میوه ها مقدار زیادی ویتامین، فیبر و مواد معدنی وارد بدن می کنند اما به علت وجود قند منجر به افزایش دریافت انرژی زمینه ساز اضافه وزن و دفع ویتامین های اضافیی از طریق ادرار می شود.

وی جمع های دورهمی و برنامه های متنوع تلویزیونی را در ایام نوروز منجر به فعالیت کم بدنی عنوان و اظهار کرد: توصیه می شود افراد در این مدت برنامه منظمی جهت ورزش و پیادروی های خانوادگی داشته باشند.

فرشته بوستانی نشست های شبانه را منجر به کم خوابی افراد دانست و افزود: در این صورت افراد دیرتر خوابیده و صبح دیرتر از خواب بیدار می شوند که این بدخوابی ها در ایجاد بد غذایی، کم تحرکی و به دنبال آن سوء تغذیه نقش مهمی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: به طور کلی برنامه های غذایی ایام نوروز و کم تحرکی زمینه ساز ایجاد اضافه وزن و چاقی در این مدت خواهد شد .

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: داشتن برنامه غذایی سالم، استفاده از مواد غذایی تازه، مصرف سبزی و میوه، کنترل مصرف شیرینی، تنقلات و آجیل، داشتن فعالیت ورزشی و خواب منظم از وزن گیری نامناسب، چاقی، ایجاد چربی خون، قند خون و فشارخون پیشگیری می کند.142-5

 


٢٠:١٦ - دوشنبه ٢١ اسفند ١٣٩٦    /    شماره : ١٩٠٢٨    /    تعداد نمایش : ٢٤٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




دسترسی سریع
سامانه سیب ارزشیابی رسانه تقویم بهداشتی آوای سلامت رسیدگی به شکایت گروه کوهنوردی اشتراک واتس آپ اشتراک تلگرام اشتراک یوتیوب اشتراک گوگل +

آمار مراجعه کنندگان به وب سایت

بازدید کنندگان آنلاین:9
بازدید امروز سایت:225
بازدید این صفحه:29923
تعداد کل بازدید:1006132

اطلاعات تماس

آدرس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

آدرس :

یاسوج-بلوار شهید قرنی-معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
تلفن معاونت بهداشتی

تلفن تماس:

074-33336577
فکس معاونت بهداشتی

دورنگار:

074-333336578

ورود/عضویت در سایت