دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان کهگیلویه و بویراحمد

يکشنبه ٠٦ فروردين ١٣٩٦
اخبار
نقشه سایت وب سایت قبلی
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
لینک های مفید

فصلنامه بهورز

شورای سلامت و امنیت غذایی

اعضای شورا

اعضاي شوراي سلامت و امنيت غذايي استان عبارتنداز:
• استاندار(رئيس شورا)
• رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني(دبير)
• مديركل سازمان صدا و سيماي مركز استان
• رئيس سازمان آموزش و پرورش استان
• مديركل حفاظت محيط زيست استان
• رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان
• رئيس شوراي هماهنگي نظام پزشكي در استان
• مديركل بازرگاني استان
• مديركل تامين اجتماعي استان
• مديران عامل شركت هاي آب و فاضلاب شهري و روستايي
• مديركل دادگستري استان
• مديركل تربيت بدني استان
• مديركل كميته امداد دراستان
• رئيس سازمان صنايع و معادن استان
• ساير مسئولين ذيربط استاني حسب مورد
تبصره 1: دراستانهاي با بيش از يك دانشگاه يا دانشكده ، دبير را وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تعيين نموده و ساير رؤساي دانشگاه / دانشكده نيز عضو شورا خواهند بود.
تبصره 2: ساير مسئولين ( مديران و رؤسا) استاني سازمانها و دستگاههاي اجرايي حسب مورد به دعوت دبير شورا در جلسات شركت مي نمايند.
تبصره 3: رئيس مجمع نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي و معاونين سلامت و غذا ودارو دانشگاه / دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بدون حق راي به دعوت دبير در جلسات شركت مي نمايند. تبصره 4: شوراي سلامت و امنيت غذايي استان داراي دبيرخانه اي است كه محل آن در دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان مي باشد.

 

وظایف و فعالیتها

1- اجرايي نمودن مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي در سطح استان
2- جمع آوري اطلاعات واولويت بندي مشكلات استاني و انعكاس پيشنهادات در رابطه سلامت و امنيت غذايي به دبيرخانه شوراي عالي.
3- بررسي و تصويب پيشنهادات و برنامه ريزي راهبردي ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان يا ساير دستگاههاي ذيربط استانها در زمينه ارتقاء خدمات سلامتي و امنيت غذا در سطح استانها
بند 4- شوراي سلامت و امنيت غذايي استان حداقل هر 3 ماه يكبار تشكيل جلسه مي دهد.
بند 5- جلسات شورا با حضور رئيس شورا و نصف بعلاوه يك اعضاء اصلي رسميت مي يابد. مصوبات جلسات با حداكثر راي حضار به تصويب مي رسد.
بند 6- مصوبات استاني شوراي سلامت و امنيت غذايي استان كه در راستاي سياستها و راهبردهاي كلان شوراي سلامت و امنيت غذا و مصوبات آن مي باشد پس از ابلاغ براي تمام ادارات و نهادهاي استاني لازم الاجرا مي باشد.
بند 7- بمنظور پيشبرد اهداف و انجام وظايف شوراي سلامت و امنيت غذايي استان، كميته هاي تخصصي مشابه كميسيون تخصصي شوراي عالي حسب نياز در استان يا شهرستان تشكيل مي شود.با تشكيل اين كميته ها، ساير كارگروه ها و گروههاي كارشناسي مرتبط منحل مي گردد.
بند 8- شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان با رياست فرماندار و مسئولين متناظر با اعضاي شوراي سلامت و امنيت غذايي در سطح شهرستان تشكيل و در راستاي وظايف شورا در سطح استان فعاليت مي كند.
تبصره : نحوه تشكيل شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان، تركيب اعضاء و حدود وظايف آن طبق آيين نامه اي است كه به تصويب شوراي سلامت و امنيت غذايي استان مي رسد.

 

صورتجلسات

صورتجلسه اولین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در سال 1390- به تاریخ90/11/5


دسترسی سریع
سامانه سیب ارزشیابی رسانه تقویم بهداشتی آوای سلامت رسیدگی به شکایت گروه کوهنوردی اشتراک واتس آپ اشتراک تلگرام اشتراک یوتیوب اشتراک گوگل +

آمار مراجعه کنندگان به وب سایت

بازدید کنندگان آنلاین:5
بازدید امروز سایت:244
بازدید این صفحه:3127
تعداد کل بازدید:744049

اطلاعات تماس

آدرس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

آدرس :

یاسوج-بلوار شهید قرنی-معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
تلفن معاونت بهداشتی

تلفن تماس:

074-33336577
فکس معاونت بهداشتی

دورنگار:

074-333336578

ورود/عضویت در سایت